Pongo.ro realizeaza web design, site-uri, pliante, brosuri, logo-uri, obiecte promotionale pentru: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Procesul nostru de creare site-uri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de site-uri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri. Va garantam ca veti fi multumit de webdesign-ul site-ului final. In cazul in care doriti un design pentru o brosura, pliant sau un simplu logo procesul este asemanator cu cel de la web design-ul unui site web.
 
 
Contactati-ne la numarul de telefon: 0730 958 698
 
Pongo.ro » Modele site-uri » Jocuri » Model 54496

Exemple pagini

Ce primiti cu acest site?

  • Un design de calitate, modificat astfel incat sa reflecte imaginea companiei dumneavoastra.
  • 20 de pagini create plecand de la designul de mai sus, practic realizarea propriu-zisa a site-ului dvs.
  • Suport tehnic de calitate, de fiecare data cand aveti o problema, sunati la numerele noastre de telefon si noi va vom ajuta.
  • Livrare rapida, in maxim o saptamana aveti site-ul gata realizat.
  • Incepand cu doar 249 euro (fara TVA)